Skip links

Waarom Actor Notarissen?

Actor Notarissen staat voor een actieve benadering. Voor een goed advies en een degelijke akte bent u bij ons aan het goede adres. Uiteraard zijn wij deskundig, betrouwbaar en onpartijdig. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die wij u geven en een hoge kwaliteit van de dienstverlening. Kenmerkend voor onze dienstverlening is dat wij uitgaan van uw persoonlijke situatie en uw wensen. Dat geldt zowel voor persoonlijke als voor zakelijke aangelegenheden.

In maart 2012 is een extern onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de dienstverlening van ons kantoor. Geoordeeld werd dat de opdrachtcyclus professioneel wordt afgewerkt, waarbij aan de wettelijke voorschriften een adequate invulling wordt gegeven en dat aandacht is voor kwaliteit- en integriteitgerelateerde vraagstukken. Kortom: ook uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat kwaliteit bij ons voorop staat!

Wij zijn gevestigd in een prachtig klassiek pand in het centrum van Veghel en beschikken over een modern en efficiënte kantoororganisatie. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Natuurlijk hanteren wij een scherp tarief. Neem nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!