Skip links

Routebeschrijving

Wij zijn verhuisd naar Hoogstraat 10 B, het pand naast Hoogstraat 8.
Onze adresgegevens, de navigatie- en parkeerinformatie blijven verder ongewijzigd. De ingang bevindt zich aan de zijde van de parkeerplaatsen.

Wij zijn gevestigd in een prachtig klassiek pand in het centrum van Veghel en beschikken over een modern en efficiënte kantoororganisatie. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Actor Notarissen
Hoogstraat 10 B
5462 CX Veghel

Let op: Er is ook een Hoogstraat in Erp. Controleer in uw navigatie of er niet voor Erp gekozen is.

Vanaf de A2 (vanuit Amsterdam, ‘s Hertogenbosch of Maastricht)
Op de rondweg van ’s-Hertogenbosch neemt u afslag 21 richting Helmond en Veghel. Onderaan de afslag gaat u bij de verkeerslichten links de N279 op richting Veghel. Na 15 km (derde verkeerslichten nadat u onder de A50 bent doorgereden) linksaf de NCB-laan op en na 1.3 km linksaf op het Heilig Hartplein. Na 200 meter vindt u ons kantoor aan de rechterkant.

Vanuit de richting Eindhoven/Uden
Rijdend op de A50 neemt u de afslag Veghel, afrit 11. Sla onderaan de afslag bij de verkeerslichten de N279 op richting Veghel. Deze blijven volgen. Ga na 1.3 km (tweede verkeerslichten) linksaf de NCB-laan op en na 1.3 km linksaf op het Heilig Hartplein. Na 200 meter vindt u ons kantoor aan de rechterkant.

Vanuit de richting Helmond
U volgt de N279 richting Veghel. Na 19 km (gelijk na het viaduct) gaat u rechtsaf de Rembrandtlaan op. Na 0,6 km linksaf de Sluitstraat op. Bij de rotonde (Heilig Hartplein) rechtsaf . Na 200 meter vindt u ons kantoor aan de rechterkant.

Openbaar vervoer
U kunt vanaf het NS-station in ’s-Hertogenbosch, Oss en Eindhoven per bus naar Veghel reizen. Ons kantoor is helaas niet met de trein te bereiken. Voor meer informatie over reistijden en busroutes kunt u contact opnemen met onze receptie of op www.9292ov.nl vindt u alles over de aankomst- en vertrektijden.