Skip links

Routebeschrijving

Actor Notarissen
Hoogstraat 8
5462 CX Veghel

Let op: Er is ook een Hoogstraat in Erp. Controleer in uw navigatie of er niet voor Erp gekozen is.

Vanaf de A2 (vanuit Amsterdam, ‘s Hertogenbosch of Maastricht)
Op de rondweg van ’s-Hertogenbosch neemt u afslag 21 richting Helmond en Veghel. Onderaan de afslag gaat u bij de verkeerslichten links de N279 op richting Veghel. Na 15 km (derde verkeerslichten nadat u onder de A50 bent doorgereden) linksaf de NCB-laan op en na 1.3 km linksaf op het Heilig Hartplein. Na 200 meter vindt u ons kantoor aan de rechterkant.

Vanuit de richting Eindhoven/Uden
Rijdend op de A50 neemt u de afslag Veghel, afrit 11. Sla onderaan de afslag bij de verkeerslichten de N279 op richting Veghel. Deze blijven volgen. Ga na 1.3 km (tweede verkeerslichten) linksaf de NCB-laan op en na 1.3 km linksaf op het Heilig Hartplein. Na 200 meter vindt u ons kantoor aan de rechterkant.

Vanuit de richting Helmond
U volgt de N279 richting Veghel. Na 19 km (gelijk na het viaduct) gaat u rechtsaf de Rembrandtlaan op. Na 0,6 km linksaf de Sluitstraat op. Bij de rotonde (Heilig Hartplein) rechtsaf . Na 200 meter vindt u ons kantoor aan de rechterkant.

Openbaar vervoer
U kunt vanaf het NS-station in ’s-Hertogenbosch, Oss en Eindhoven per bus naar Veghel reizen. Ons kantoor is helaas niet met de trein te bereiken. Voor meer informatie over reistijden en busroutes kunt u contact opnemen met onze receptie of op www.9292ov.nl vindt u alles over de aankomst- en vertrektijden.

Auto-vertaler »